Hive hjerte 3.0, Intern bikubeovervåking

57,50 €
Antall

100% secure payments
69 people have purchased this item this month
87 people recently added this item to the cart
Only 193 items left in stock
Availability:

Data fra Hive-hjertet
Nysgjerrighet fikk meg til å undersøke hva som skjedde inne i bikuben . Jeg trengte en enhet som rett og slett passet inn i bikuben og ikke ble ødelagt av biene. Jeg ønsket å samle inn data fra biene uten å forstyrre dem. Jeg visste at hvis dronningen dør, endrer biene lydens frekvens. Derfor er det viktig å ta opp og evaluere lyden i bikuben. I dag brukes denne enheten av titusenvis av birøktere over hele verden.

Temperaturen i bikuben
I en sterk familie er gjennomsnittstemperaturen over yngelen området i mars stiger til 30 °C, i februar til 20 °C og i januar bare til 10 °C. Du kan bestemme meget nøyaktig tilstanden til biekolonien basert på temperaturen.

Fuktighet i bikuben
Fuktighet er ekstremt farlig, siden det vokser sopp i dette miljøet , muggsopp og bakterier. Disse organismene får kolonisykdommer til å spre seg, honning til å gjære og forstyrre miljøet der bier lever. Kondens under taket på en dårlig konstruert eller isolert bikube er svært farlig, siden det kan dryppe direkte på biene, kjøle dem ned og dermed forårsake sykdom eller død av hele biekolonien.

Lyden av gråtende bier
Bier som mister dronningen sin begynner å lage en typisk lyd som biene informerer hverandre om denne hendelsen. Denne lyden er så typisk at selv en birøkter kan gjenkjenne den.

Lyd av varm stemning
Om våren, hvis biene er trange i bikube, fordi er fylt med egg, larver, honning og pollen, går biene inn i en spesiell regime-svermstemning. Bier begynner å nynne på svermmelodien, kanskje av nervøsitet forårsaket av trengselen i bikuben, og kanskje av mangel på unge larver å ta vare på. Hele dette teateret varer i 21 dager, og på slutten vil en del av biekolonien sverme og etablere en ny koloni. Hvis du bruker bikubehjerte og ser på at grafene endres, kan du forhindre sverming og du trenger ikke å jage dem rundt trærne.

Hive-overvåking, bikubehjerte, er den beste gaven til hver birøkter. Den er allsidig for alle typer elveblest og er enkel å bruke.

Hva bikubehjertet kan gjøre:

1. bikubefuktighet
2. bikupetemperatur
3. analyse av bi-lyd
4. tap av dronningsadvarselen
5. svermevarsel
6. advarsel om stor fuktighet
7. hvert 10. minutt nye data
8. internminne i 2 måneder
9. skyarkiv for 5 års data
10. kommunikasjon via smarttelefon via Bluetooth
11. kommunikasjon via ekstern GSM-modul
12. gratis mobilapp for både iPhone, Android 
13. tykkelse bare 8 mm
14. frilufts kommunikasjonsavstand 100m, etter innsetting i bikuben 5m til 50m
15. eksporter til Excel (optional) 
16. batteri er inkludert
17. batteriets varighet i ett år
18. ingen tilleggsavgifter

Manual: 

Hjertet i bikuben er nok til å ligge inne i hornet på rammene og sette inn batteriet. Deretter laster du ned mobilapplikasjonen, skannet QR-koden som er inkludert i pakken, og applikasjonen kobles automatisk til hjertet ditt. Du trenger ikke å sette opp noe. 

Dimensjoner: 70x60x8mm
Vekt: 30g

hive heart

Dataark

discount
5

Nedlasting

manual_HU

Nedlasting (1.88M)

инструкция

Nedlasting (1.9M)

manual_FR

Nedlasting (2.17M)

Manual EN 2021

Nedlasting (28.49M)

Handbuch DE 2021

Nedlasting (28.49M)

Manuál SK 2021

Nedlasting (28.5M)

Du liker kanskje også